مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج شوهرم با همسر اولش

با سلام من و همسرم 15 ماه هست که عقد هستیم همسرم طلاق گرفته بود و بعد با من عقد کرد الان شوهرم به همسر اولش برگشته و عقد هم هستن الان من می توانم از هردوی اینها شکایت کنم چون همسر اول شوهرم قبل از عقد رابطه نامشروع با شوهرم داشته و باعث از هم پاشیدگی زندگیم شده الان من باید چه شکایتی از اینها داشته باشم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر ازدواج شوهرتان باهمسرسابقش ازدواج دایم است طبیعتانکاح دایم راثبت نکرده است میتوانید شکایت عدم ثبت نکاح دردادسرا مطرح کنید