مشاوره حقوقی رایگان - ریز مکالمات

با عرض سلام و خسته نباشید ...
میخواستم بدونم ریزمکالمات خطوط همراه اول و ایرانسل رو چه با دستور قاضی وچه بدون دستور تا چند وقت میدن؟
و آیا فقط خروجی میدن یا هم ورودی و هم خروجی؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام، اگر با دستور قضایی باشد بازه زمانی را مقام قضایی در استعلام درج خواهد کرد و صرفا همان زمان در پاسخ استعلام درج می گردد.هم ورودی و هم خروجی را در پرینت اعلام می کنند.

یک وکیل

سلام. شکت همراه اول و ... موظفند طبق دستو قاضی پاسخ استعلام را بدهند و چنانچه دستور قاضی شامل هر دو مورد ورودی و خروجی باشد موظف به بررسی و پاسخ استعلام می باشند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام در هر صورت از 6 ماه برای پیامک ها و تا 8 ماه النهایت برای مکالمات قابل استعلام نمی باشد.
در بیشتر موارد ورودی و خروجی امکان پذیر است
در صورت نیاز به مشورت بیشتر لطفا با این شماره تماس حاصل فرمایید
ساعت 6 الی 8
قبل از تماس پیام دهید

پرسشگر :

خیلی خیلی ممنونم از بزرگواری و وقتی ک گذاشتین ... خدا جزای خیر بهتون عنایت کنه

یک وکیل

خواهش می کنم. انجام وظیفه بود