مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات

باسلام
چاه حمام و آشپزخانه زده بالا و وقتی به صاحب خانه زنگ زدم گفت قبلا هم این اتفاق افتاده بوده، ولی الان آنقدر شدت گرفتگی زیاد بوده که آب از چاه بالا آمده و ما مجبور به آوردن لوله باز کن شده ایم و هزینه ی سنگینی بر دوش ما گذاشت ولی متاسفانه صاحب خانه حاضر به پرداخت هزینه نیست و ما خودمان باید هزینه را متقبل شویم، آیا پرداخت این هزینه بر عهده ی ماست یا صاحب خانه؟

پاسخ ها :

آپارتمان نشینی موجر و مستاجر هزینه گرفتگی لوله در آپارتمان با موجر است یا مستاجر