مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام همسرم دو ماه از منزل رفته و درخواست مهریه داده بود و منهم دادخواست تمکین دادم. بعد از دادخواست تمکین همسرم از من شکایات کیفری کرد و رای دادگاه تمکین من منوط شد به رای دادگاه کیفری. من در دو مورد با همسرم زدو خورد داشتیم که همسرم رفته بوده پزشک قانونی. که باعث کبودی از ناحیه شکم و پا گردیده. الان من در دادگاه کیفری چیکار کنم اگه بگم اره زدم طبیعتا کار برای عدم تمکین همسرم و طلاق باز میشه. اگه بگم نه. چیکار کنم من دو دختر دارم و عمده بحثه توسط خود همسرم شروع میشد حتی من الان 5 ماه هیچ رابطه زناشویی نداشتم و همسرم قبل از اینکه منزل را ترک کنه اصلا به خواسته من تن نمیداد و این عامل و عوامل دیگر باعث درگیری ما میشد. لطفا راهنمایی کنید در دادگاه چیکار کنم؟

پاسخ ها :

الهام کتولی نژاد

الهام کتولی نژاد :

استان :

با سلام ابتدائا جهت نفقه مقداری پول برای ایشان واریز کنید و در دادگاهی که بابت نفقه تشکیل می شود به مدارکی که بیانگر پرداخت نفقه توسط شما در گذشته بوده استناد کنید تا ایشان نتواند حکم ترک انفاق شما را بگیرد.
2- انکار شما در مورد کتک کاری فایده ای نداره چون ایشون نامه پزشکی قانونی دارد و شما در حقیقت مرتکب این کار شده اید لکن جهتی که باعث این کار بوده یا اگر انگیزش از طرف مقابل بوده را بیان کنید.