مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

حدود یک ماه پیش بنده قصد خرید ماشینی داشتم با توجه به اعتماد به فامیل خانومم از پسرعمه خانومم درخواست مشورت کردم که ایشان چون در بنگاه ماشین کار میکرد به من از را 2007 رو معرفی کرد و بیان کرد به قیمت 150 میلیون و گفت باید تمام پول ماشین رو نقد بدی چون صاحب ماشین قصد مهاجرت به خارج داره پول نقد میخواد دلار بخر بیار بنده از طریق صرافی به مبلغ 150 میلیون دلار خریدم و دادم بهش و اعلام کرد قولنامه ماشین رو به نامش بزنم تا صاحب ماشین برام تخفیف بده بعدا برمیگردونه به نامم علی حال نتها به نامم برنمیگردونه بلکه بنده رو فحاشی و تهدید به مرگ و ربودن می‌کنه و مادر و برادرش از بنده بابت آشتی دادن و جوش دادن موضوع انتقال قولنامه سند مجدد 30 نقدا گرفتن متاسفانه اونم رفت و از بنده با زور چاقو و تهدید کاغذی گرفتن که ماشین در نزد بنده امانت میباشه علی حال تکلیف بنده چیه؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

موضوع دعوی شما در این مقال نمی گنجد. نیاز به مشاوره حضوری و بررسی اسناد و دلایل شماست.