مشاوره حقوقی رایگان - شرایط جدا کردن حیاط در واحد های دوطبقه مسکن مهر

با سلام و احترام.
بنده مالک طبقه همکف یکی از خانه های دوطبقه مسکن مهر شهرستان دلند هستم. به دلایل مشکلات زیادی که همسایه بالایی برای ما ایجاد کرده قصد جدا کردن حیاط رو داریم. اما اگر بخوایم حیاط رو از وسط به طور مساوی تقسیم کنیم پنجره حال بنده توی قسمت همسایه طبقه بالایی میوفته. و ایشون هم میگن من زمین خودمه میخوام انبار بسازم. اما من اصلا راضی نیستم تنها نورگیر خونم که همون یدونه پنجرست بیفته قسمت اونا. حالا به مشکل خوردیم. میخواستم بدونم ایا از لحاظ قانونی میتونه جلوی پنجره ما دیوار بکشه یا توی قسمت خودش باشه یا نه..
ممنون میشم اگه زودتر پاسخ بدید..

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. تصرف هر یک از مالکین ساختمان در قسمتهای مشاع منوط به جلب رضایت همه مالکین است، لذا ایشان نمیتواند.