مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

س. زوج هستم. پرونده ضرب و جرح داشتم تو دادگاه بدوی قرار منع تعقیب رای داده بود. حالا که اعتراض گذاشته تو پرونده دادگاه تجدید نظر رای داده که تجدیدنظر خواهی خانم فلان از دادنامه شماره 4 درتاریخ فلان صادر از شعبه اول دادگاه عمومی متضمن صدور قرار منع تعقیب اقای ایکس از اتهامات توهین و ایرادضرب و جرح عمدی و سرقت وارد است زیرا تحقیقات دادگاه محترم ناقص است شایسته بود پرونده به دایره آگاهی ارسال میگردید تا از شاکی و متهمان و شهود و پزشکی که وی مراجعه نموده و از اهالی محل تحقیق میشود مواجهه حضوری انجام میگردید لذا ب بند ب ضمن نقص دادنامه پرونده جهت رسیدگی . چکار کنم راهنمای که برای طلاق گیر نیفتم. ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله پرونده را دوباره بررسی می کنند .اگر رای صادر شود با آن رای زوجه می تواند برای طلاق اقدام کند .شما نیازمند مشاوره بیشتر می باشید و به همکاران وکیل مراجعه نمایید