مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن برگ سبز

با سلام بنده خودروی سمند صفری را از نمایندگی خریداری کردم و بعد از گذشت 15 ماه اقدام به فروش کردم که متاسفانه متوجه مفقود شدن برگه سبز خودرو شدم
در مرکز تعویض پلاک اعلام کردند که باید یک آگهی در روزنامه کثیرالانتشار به چاپ برسانید و بنده هم آگهی دادم،
سوالام این است که آیا بعد از گذشت 10 روز از آگهی، وجود روزنامه مذکور (در کنار دیگر مدارک مثل کارت ماشین و سند کمپانی که کامل موجود هست) کفایت میکنه و میتونم پلاک رو انتقال بدهم؟؟
یا باید مدارک دیگری هم داشته باشم؟!
ممنونم ازتون

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

بله ، ابتدا بايد برگ سبز المثنى صادر بشه و با اون اقدام به انتقال كنيد