مشاوره حقوقی رایگان - خریدخودرو

سلام بنده یک ماشینی ازپسرعمویم بایک مبایعه نامه دستی بین خودمون خریدم و پول ماشینو هم کامل همون اول بهش دادم ولی سند ماشین چون به نام خودش نبود قرار شد صاحب سندو بیاره سندبزنیم خلاصه من بعددو هفته فهمیدم ماشین توقیفی هستش و شاکی داره، از اون روز تا الان چیزی حدود دوسال میشه که شاکی و صاحب سند ماشین کارشون کشیده دادگاه و تمومی هم نداره این وسط ماشین منم افتاده پارکینگ نمیتونیم در بیاریم چو خلافی نمیدن از طرفی هم بین پسرعموی من و صاحب سند هیچ سند و مدرکی نیست ولی صاحب سند خودش قبول داره که فقط سند به نامش هست حالا من چجوری باید سند ماشینو بزنم یا فسخ قرارداد بکنم و پولمو پس بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در پرونده ای که فرمودید بین شاکی و صاحب سند هست با استناد به مبایعه نامه ورود ثالث بکنید و درخواست رفع توقیف از اتومبیل مربوطه را بکنید و به محض آزاد شدن اتومبیل درخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت پسر عمو و صاحب سند مطرح کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به گفتمان بیشتری دارد
لطفا جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام بدهید لطفا