مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام من پارسال یک زمینی رو خریدم یک زمانی رو هم برای تنظیم سند مشخص کردیم حالا اون کسی که ازش زمین رو خریدیم نمیاد برای به نام زدن سند مثل این که زمین اصلا سند نداره و هنوز سند ندادن الان ما می تونیم فسخ کنیم و پول زمین و خسارت هامون رو بگیریم. درصورتی که زمین کلا سند نداشته باشه ولی در قول نامه زمان تعیین شده برای تنظیم سند آیا ما می تونیم معامله رو فسخ کنیم و مطالبه ی خسارت ؟؟؟ ممنون میشم اگر توضیح بدین دقیقا چی کار باید بکنم و از کجا شروع کنم الان یک سال از زمانی که توی قولنامه برای تنظیم سند قرار شده بود گذشته.
اول باید اظهار نامه بفرستیم یا چی کار کنیم ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما می توانید ولی اول باید قولنامه شما مطالعه شود تا راهنمایی درست صورت گیرد