مشاوره حقوقی رایگان - سند

پارسال یک زمینی رو خریدم یک زمانی رو هم برای تنظیم سند مشخص کردیم حالا اون کسی که ازش زمین رو خریدیم نمیاد برای به نام زدن سند مثل این که زمین اصلا سند نداره و هنوز سند ندادن الان ما می تونیم فسخ کنیم و پول زمین و خسارت هامون رو بگیریم. درصورتی که زمین کلا سند نداشته باشه ولی در قول نامه زمان تعیین شده برای تنظیم سند آیا ما می تونیم معامله رو فسخ کنیم و مطالبه ی خسارت ؟؟؟ ممنون میشم اگر توضیح بدین دقیقا چی کار باید بکنم و از کجا شروع کنم الان یک سال از زمانی که توی قولنامه برای تنظیم سند قرار شده بود گذشته.
اول باید اظهار نامه بفرستیم یا چی کار کنیم ؟

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

ملکی که فاقد سابقه ثبتی داشته باشه نمیتونید فرد رو الزام به سند کنید و اگر در شرایط قولنامه برای اینکار شرط شده باشه میتونید فسخ کنید در غیر اینصورت امکان فسخ وجود نداره و خودتون باید برای اخذ سند از اداره ثبت اقدام کنید