مشاوره حقوقی رایگان - بدهی ملک

با سلام و احترام
اینجانب ملکی را از دلال خریداری نمودم حال نفر فوق فراری بود و صاحب ملک قرار است سند شش دانگ را به نام من کند. من مابقی پولی که برای زمان محضر نگه داشته ام میتوانم به صاحب ملک بدهم یا باید به دلال فراری بدهم ؟
در ضمن صاحب ملک میگوید تا پول را به او ندهم ملک را بنام من نمیکند راهنمایی کنید من چکار کنم؟
لازم به ذکر است قرارداد من با دلال هست و هیچ اسمی از صاحب ملک برده نشده

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

اگر فروشنده همون دلال بوده و نامبرده از جانب صاحب ملک وکالت فروش داشته معامله صحیح است و الا معامله باطله و شما مبلغ رو میتونید به هر کدام که مایل بودید بدهید البته اگر دلال وکالت داشته در غیر اینصورت باید به مالک بدهید