مشاوره حقوقی رایگان - شکایت صوری به خاطر تلافی

باسلام و عرض احترام و خسته نباشید.
بنده از بابت یک فقره چک از فردی شکایت کردم محکوم شد و جلبش کردم و پولم رو هم گرفتم. حالا ایشون رفته از بنده شکایت مالی کرده و دوتا شاهد هم که از رفیقانشان هست آورده اند و به دروغ میگویند که من به ایشان بدهکارم. آیا ایشان میتوانند تنها با شهادت شهود بنده را که حتی روحم هم از این قضیه خبر ندارد محکوم کنند؟ و آیا من میتوانم از خودم دفاع کنم؟ چگونه؟

باتشکر از وکلای مهربان و زحمت کش ایرانی.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما هم باید با توجه به ادله از خود دفاع کنید و شهادت شهود را تکذیب کنید .حتما به وکیل برای راهنمایی و شرح حالتان مراجعه نمایید اگر نمی خواهید محکوم شوید.