مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت بکار

با سلام. بنده در سازمان دولتی به مدت 10سال مشغول بکار بودم با قرارداد انجام کار معین و بدلیل مشکلات شخصی و خانوادگی ترک کار نمودم و مدت 5 سال از تاریخ ترک کارم میگذره آیا در حال حاضر که تصمیم به برگشت بکار دارم این امکان میسر میباشد. با تشکر

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

با سلام، کار معین، اولا اگر ان کار هنوز موجود باشد
دوما ترک کار نموده اید با اراده خود، ایا حکم اخراج شما صادر شده یا خیر، ایا به اداره کار و امور اجتمایی مراجعه کرده اید،
سوما برگشت شما قبل از هر چیز نیاز به موافقت کار فرما دارد
چهارما ایا تحت قوانین اداره کار بوده اید یا سازمان امو اداری استخدامی کشور
پنجما،ایا سازمان مربوطه حکمی درباره ترک کار غیر موجه شما صادر کردهد
پس از روشن شدن امور فوق با در دست داشتن مدارک با وکلا مشورت کنید