مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام، من شهریور امسال ملکی رو در بنگاه معامله کردم، منزل مذکور دچار ترک های ریز و درشت روی دیوار های اتاق بود که فروشنده بصورت لفظی مدعی بود که بخاطر ساخت و ساز ملک مجاور انجام شده و همسایه در پایان کار تعمیرات رو انجام میدهد، من هم به همین گفته بسنده کردم و مبلغ را در فاصله دوماه توصیه کردم، اما وقتی اقدام به سکونت کردم متوجه شدم که اصلا قابل تعمیر نیست و تخریبی به حساب می‌آمد و همسایه هم هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنه. الان سند ملک هم به نام من خورده آیا امکان جبران خسارت یا فسخ معامله رو دارم یا نه،،، بنگاه هم حاضر به شهادت این موضوع در دادگاه هست، آیا راهی برای نجات من هست؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما به علت فریب می توانید فسخ معامله را بخواهید فقط اگر میشه مدارک مربوط به خانه را نزد وکیل برده تا مطالعه شود و شما راهنمایی درست شوی که چه طرح دعوا وجه دادخواستی نوشته شود که بعدا دچار مشکل نشوید.