مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

با سلام
بنده دختر کوچک خانواده هستم. پدرم زمانی که در قید حیات بودند خانه خود را به نام تک برادرم سند زدند. البته پدرم آن زمان چون پیر و ناتوان بودند و از عقاید گذشته تبعیت میکردند با برادرم بنا گذاشتند که این خانه را به نامت میزنم و تو باید از مادر و خواهر کوچکت در نبود من مراقبت کنی و جهاز خواهرت را تامین کنی و برای بقیه خواهرانت (ما 5 خواهر و یک برادریم) مانند خانه پدری باشی.
بعد از ازدواج من برادرم نه تنها جهاز مرا نداد بلکه خودش و زنش خیلی مادرمان را آزار میدهند و الان که مادرم نارسایی قلبی دارد از پرستاری او سر باز میزنند. آیا ما میتوانیم حق خود را مطالبه کنیم و خود ما سرپرستی مادرمان را بر عهده بگیریم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با توجه به اینکه در زمان حیات سند به نام ایشان زده اند باید می دانم بتوانید کاری کنید .