مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی حقوقی

برگه اعلام سازش راهنمایی و رانندگی رو دارم با کوپن بیمه پارسیان و کپی مدارک شخص مقصر برابر با اصل در دفاتر خدمات الکترونیک قضائی، فرد مقصر به بنده گفتن ماشین رو درست کن هزینه ی شما رو پرداخت میکنم و بنده ماشین رو درست کردم بعد دبه کرد و پرداخت نکرد به بیمه متوسل شد بیمه گفت به ماشین درست شده به هر علت خسارت نمی دهد تامین دلیل کردم و الان نمی دونم چجوری خسارتم رو بگیرم

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

باتوجه به سازش صورت گرفته و قبول تعهد مقصر به پرداخت خسارت ، طرح دعوى مطالبه خسارت بر اساس مستنداتى كه اشاره فرموديد رو بايد عله مقصر مطرح كنيد اگر زير بيست ميليون باشه در شوراى حل اختلاف اگر بالاى بيست ميليون هست ، در دادگاه