مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باعرض سلام و خداقوت خدمت شما عزیزان زحمت کش که مرهمی به درد مردم میگذارید.
بنده حقیر که اهل روستا میباشم با کلی زحمت و سختی سرمایه ای بهم زدم.. که با اصرار یکی از اقوام که اهل قائمشهر میباشد مبلغ 22 م تومان برایش واریز کردم تا برایم زمین بخرد.و یک وکالت هم ازم گرفت. از سال 93 تا الان که پی زمین را گرفتم.اصلا حرفاهاش سرو ته ندارد.. یعنی زمینی درکار نیست و نبوده.. باید چیکار کنم عزیزان؟

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام. به استناد رسيد واريزي دادخواست مطالبه وجه دهيد. وكالت نامه اگر شرايط عزل دارد فسخ كنيد و از طريق اظهارنامه عزل وي را اطلاع دهيد