مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

باسلام، بنده سه ماه پیش خودرویی خریداری کردم از نمایشگاه اتومبیل، ظاهرا فروشنده دوست نمایشگاه دار بوده و سند به نام شخص ثالث بود که با تایید نمایشگاه که فرمودند داماد فروشنده هستند قرار شد در مهلت بیست روز سند بزنند. الان بعد از سه ماه فروشنده تلفن همراه خود را خاموش کرده و صاحب سند بزور کارت ماشین و بیمه را از بنده گرفته به بهانه این که هنگامی که ماشین را فروخته پولی دریافت نکرده، درصورتی که دربین مدارک، امضا ایشان مبنی بر دریافت کل پول خودرو موجود است. میخاستم ببینم من از چه کسی و چگونه میتوانم شکایت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر با ایشان قرارداد دارید میتوانید ازایشان به اتهام انتقال مال غیر دردادسرا شکایت کنید