مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم تقسیط مهریه و پیش قسط

خسته نباشید... من اعسار زدم و پذیرفته شده.. 3سکه پیش قسط و هر شش ماه 1 سکه..... خانوم هنگام اجرای مهریه حسابم رو بست و حتی ازش برداشت هم کردن... حالا من این حکم رو ببرم پیش همون قاضی نامه آزادی حسابم رو میده???

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

باعرض سلام.اگر مبلغی درحساب شماباشه وتوقیف شده باشه بابت مهریه رفع توقیف نخواهد شد وازبدهی شماکسر میشه