مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز من در دادگاه اعسارم از مهریه پذیرفته شد منتهی به ده سکه پیش و هر چهارماه یک سکه محکوم شدم. هم من هم‌ خانم به رای اعتراض کردیم. امروز رای تجدید نظر اومد با این مضمون:
نسبت به دعوی نپ...به طرفیت .... مبنی بر اعسار از پرداخت مهريه طی شماره ..................... مورخ 27/09/1397 رای مورد اعتراض تاييد شد.
در حالیکه من بخاطر بی پولی با دو بچه از تهران به اصفهان نقل مکان کردم اگه ده سکه داشتم تهران می موندم ازدواجم کردم زنمم بارداره دو پسرم دارم با اینکه رئیس قوه قضائیه گفته پول پیش کم بشه چرا تجدید نظر همون رای رو تایید کرده؟ آیا میتونم به رای‌ تجدیدنظر اعتراض کنم؟ و به کجا باید اعتراض کنم خواهش می کنم جواب بدید و چقدر زمان پرداخت مهریه هست از زمان صدور رای

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما می توانید تعدیل تقسیط را از دادگاه بخواهید