مشاوره حقوقی رایگان - عسروحرج زمان عقد

سلام ببخشید دوساله عقدم از همون ابتدا رهام کرد بعد شش ماه درخواست نفقه و مهریه دادم که مرتب پرداخت میکنه و هیچ اقدامی نمیکنه برای زندگی حرفی هم زدم از ابتدا فقط کلمه ی طلاق رو پیش میکشید. تو این دوسال هم فقط تو دادگاه دیدمش. میخاستم بدونم راهی هست برای طلاق، تمکین کردم و رابطه داشتیم. تا چند وقت میتونه بلاتکلیفم نگه داره. میتونم مهریمو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در هر صورت شما می توانید دادخواست مطالبه مهریه بدین و اینکه به استناد عسر و حرج دادخواست طلاق تقدیم دادگاه کنید.