مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ی حقوقم به عنوان یک زن شاغل از همسرم در زمان طلاق

با سلام
بنده معلم هستم و 10 سال حقوقم رو به شوهرم دادم و هیچ چیزی به نام من نیست
و درضمن منکر شده که در این 10 سال اصلاً حقوقم را به او داده ام
الان قصد طلاق از همسرم را دارم
آیا میتوانم 10 سال حقوقم را مطالبه کنم و چگونه؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. بله می توانید علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه دهید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمامیتوانیددرخواست اجرت المثل کنیدزیرااثبات اینکه به ایشان پول داده اید بسیارسخت است