مشاوره حقوقی رایگان - ایرادات سجلی

سلام در رابطه با اشتباهات سجلی اگر پیگیری نکنم چه مشکلی پیش میاد؟ مثلا فامیلی قبلی پدرم را اشتباه گفته باشم و اینکه این ایراد در اداره تشخیص هویت و مرکز انگشت نگاری اتفاق افتاد. و درسیستم اشتباه ثبت شد. و ثبت احوال باید تطبیق میداده ولی گویی نداده بود چون به من چیزی نگفتن

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید حتما پیگیری شود صد در صد برای شما تبعاتی داره

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

باید پیگیری کنید دوباره که اصلاح بشه. همان راهی که قبلا رفتید رو باز بروید. می توانید در اداره ثبت احول درخواست خود را با شرح ماوقع به طور مکتوب ثبت کنید.