مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و تحویل فرزند

با سلام. بنده و همسرم به دلیل عدم تهیه منزل از جانب وی جدا زندگی می کنیم. ضمن اینکه سوء رفتار ایشان نسبت به بنده در دادگاه اثبات شده و نیز با وجود حکم قطعی دادگاه بر پرداخت ماهیانه مبلغی مشخص بعنوان نفقه فرزند مشترک (یک دختر متولد تیر ماه سال 88 که نزد بنده می باشد), طی یک سال گذشته هیچگونه نفقه ای پرداخت نکرده اند. با این وجود ایشان دادخواستی مبنی بر حضانت و تحویل فرزند مطرح نموده اند. سؤال این است آیا احتمال پذیرفته شدن دادخواست ایشان با توجه به سن فرزند و موارد ذکر شده وجود دارد؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

با سلام
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است مگر عدم صلاحیت مادر اثبات شود