مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت وزيان آور

باسلام اينجانب ازسال 71 لغايت 78 بعنوان ماشين نويس تايپ دستي دريك شركت دولتي كاركردم باقراردادخريدخدمت ودرحال حاضر26 سال سابقه كاردارم وكارشناس اموراداري هستم وازسال 95 پيماني شدم . به اداره كاردرخواست تاييد شغل ماشين نويسي بعنوان مشاغل سخت وزيان آوردادم . درراي بدوي ردشدم ودر راي تجديدنظرموافقت نمودند. به تامين اجتماعي مراجعه كردم گفتند كه درحال حاضربايد مشمول قانون كارباشي درغيراينصورت مشاغل سخت به شما تعلق نمي گيرد . خواهشمندم راهنمايي فرماييد

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.درست گفته است.ولیکن می توانید در سوابق درج کنید.یاالله