مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام، با عرض معذرت و دو پرسش گوناگون بنده خواهری دارم که بعد پانزده سال زندگی مشترک توافقی از همسرش جدا شد که دارای دو پسر هست یکی 21ساله و دیگری شانزده ساله و اینکه در دادگاه قرار بر این بوده حضانت پسر کوچک به مادر واگذار بشود و اینکه پدرش امضا کرده است که هزینه تحصیل پسر کوچک و بده اما الان زن گرفته و اینکه به هیچ وجه هیچ کمکی به بچه هاش نمیده حتی سرم نمیزنه آیا خواهرم شکایت کنه به نتیجه میرسه؟ ممنونم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
میتوانند دعوای نفقه مطرح کنند وترک انفاق اولاد هم جرم است میتواننددردادسراهم شکایت کنند