مشاوره حقوقی رایگان - دخترم 3سالشه. شرایطش چیه که حضانتشو بتونم خودم بعهده بگیرم. مادرش حاظر به زندگی نیست

مشکلم اینه که نمیخواد دخترم با خانواده زنم زندگی‌کنه. به راهی میخوام‌که حضانتش با خودم باشم. همسرمم شاغل نیست و نمیتونه مخارج بچرو تقبل کنه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. حضانت دختر شما تا 7 سالگی با مادرش است مگر اینکه همسر شما مشکل اخلاقی داشته باشند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

یک وکیل

با سلام مادر تا هفت سالگی برای حضانت فرزند اولویت دارد مگر اینکه بتوانید بیماری مادر یا عدم صلاحیت اخلاقی و عقلی ایشان را ثابت نمایید و یا اینکه مادر حضانت را به شما بدهد.