مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام برادر بنده دوسال قبل فوت کرده پدر و مادرم درقید حیات هستند و از برادرم پسر 7ساله بجا مانده و ماترک اون منزلی به قیمت حدودا 150میلیون است و مبلغ 70 میلیون بدهی وام بانکی داره در حال حاضر همسرش دادخواست مهریه داده تکلیف بدهی بانکی و سهم پدر و مادر از ماترک چیست؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
ابتدا بانک مبلع خودرا بر میدارد و سپس مهریه خانم وصول میشود اگر چیزی باقی ماند بین وراث تقسیم خواهدشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. از این مبلغ ابتدا بدهی ها پرداخت می شود، بدهی ها شامل وام بانکی و مهریه زوجه هست، اگر مبلغی ماند ارث تقسیم می شود.
ارث به زوجه، فرزند و پدر و مادر می‌رسد.