مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام و خسته نباشید
پدرم برادرم را با وجود عقب ماندگی ذهنی با دختر نیمه عقلی ازدواج سر دادن که این ازدواج با تعهد اطلاع پدر عروس در مرکز بهداشت از عقب ماندگی برادرم موافقت کرد و بعد از چند سالی پدر عروس فوت کردن
عروس کنار پدر و مادرم بود و برادرم که هیچی از زن به علت عقب ماندگیش نمی فهمید مادرم مشکل اعصاب داره و مریضه همیشه با زنداشم سر دعوا بودن چندین بار زنداشم رو خونه مادرش فرستادیم تا آبها از اسیاب بیفته اخه کار به کتک کاری و چاقوکشی و فوش و... کشیده بود سردرد نباشه برادرم هم کلا تعطیله نه کاری داره نه عقلی
چندین سالیه کفالتشو پدرم با مدرک پزشک قانونی گرفته از اخرین دعواشون حدود دو سال میگذره که زنداشم رفته خونه مادرش
رفتیم نشستم که توافقی اینا از هم طلاق بگیریم هر کی فرزند خودشو اداره کنه گفتن شکایت کردیم دادگاه شما رو خودش میخواد یه سال و نیمه خبری نیست چندین بار هم پیگیر شدیم گفتن دسته وکیله
لطفا راهنمایی کنین
1. ما اقدام به طلاق کنیم یا نه
2. در صورت طلاق مهریه تعلق میگیره به یه عقب مانده ذهنی که هیچ مال یا پول یا کاری نداره و تو کفالت پدرشه
3. ایا عروس میتونه اداعای نفقه بکنه
4. دلیل این کارشون چیه که ما رو الاف کردن
پدرم 90 سالشه و حقوق دار و اموال داره
ممنون میشم راهنمایی کنین.