مشاوره حقوقی رایگان - استرداد فرزند

با سلام. دختر من 9 سالش گذشته. پدر مدتها سراغی از ایشان نمی گرفته ولی پس از جلب بابت مهریه معوقه, در زمان مرخصی از زندان, بدون اطلاع مدیر و من فرزند را از مدرسه خارج بعدا و مدرسه وی را تغییر داده تا با این جدایی فرزندم از من بتوانند مرا مجبور به بخشیدن مهریه ام کنند. با توجه به اینکه در حال حاضر انتخاب اینکه دختر با چه کسی زندگی کند, با خودِ اوست, در کجا باید این موضوع از فرزند پرسیده شود تا وی انتخابش را اعلام کند؟ ایا برای این موضوع باید دادخواستی ارایه بدهم؟ با در نظر گرفتن این امر که فرزند در حال حاضر بالاجبار نزد پدر می باشد. ضمنا ایشان مانع هر گونه دیدار من و فرزندم می شوند و نیز زمانیکه دخترم زیر 9 سال بود از پدرش سلب حضانت شده بود و محکومیت کیفری بابت ضرب و جرح من در حضور کودک و توهین و تهدید و افترا نیز دارد.

پاسخ ها :

استرداد فرزند خروج از سن حضانت سلب حضانت انتخاب فرزند برای زندگی با پدر یا مادر