مشاوره حقوقی رایگان - یک نفر از کارت بنده برداشت کرده

سلام، یک سال پیش من کارت بانکی خود را در اختیار یکی از اقوام قرار دادم و ایشان با همان کارت برای خود خودرو خریدند من چگونه میتوانم پول خود و خسارت وارده را از ایشان بگیرم (یا امکان دارد بتوانم خودرو ایشان را بگیرم) البته ماشین را به نام خودش خریده

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام می‌توانید وفق ماده 674 قانون مجازات اسلامی شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید و ضمن آن دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم بصورت همزمان مطرح نمایید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدبرای خوددلیلی مثل دونفرشاهدداشته باشیدوگرنه بااتیان سوگندازدادگاه بخواهید