مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام..حدود 45روز پیش به اصرار و تایید همکارم یه سیلو شرایطی خرید با شرایط پیش 5م و...5م بعدی یکماهه و مابقی هم طی دو یا سه قسط و منم دیدم شرایط مناسبی و بعلت عجله بابت پروژه هام فرصتی برای نشون دادن ماشین نداشتم و پول رو دادم و سه تا سفته با مبالغ 5-5-4 کل قیمت ماشین 19م و مالک هم زمان پرداخت وجه 5م گفت قانون اینکه چون پیش کم هست برای اطمینان خاطر قولنامه بعد از پرداخت دوم داده میشه... لاستیک ماشین روز دوم ترکید و خوردم به گاردریل و ماشین رو بردم تعمیرگاه و از شاسی جوشی گرفته تا اکسل و لاستیک و کلا همه رو مجبور به تعویض شدیم. ابتدا که میگفت من خبر نداشتم درنهایت طی یک صحبت مبلغ 19م شد16م حدود 9700تومان خرج ماشین شد و همین دلیل قسط دوم رو نتونستم بدم و بخشی از هزینه ماشین.. از اونجاییکه خوش شانسی ما خیلی زیاده تعمیرکار دلال از آب دراومد و ماشین رو گرو نگه داشت.. چون مالک هم گفته میره شکایت میکنه بابت عدم پرداخت من سپردم به تعمیرکار صحبت کنه و زمان بگیره... حالا که پول اوکی شده آقای دلال ماشین رو نمیده و آقای مالک گوشی رو خاموش کرده ظاهرا تبانی کردن... سفته ها هم دست شون مونده... من چیکار باید بکنم؟ البته فیش واریزی یه بخشی از مبلغ موجوده که مابقی نقدی پرداخت شد به مالک و تعمیرکار و دونفر شاهد که یکی کاملا آگاهی داشته و دیگری برادرخانمم بوده که همراه ما بود.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهاد می شودهمراه بامدارک حضورابایک وکیل مشورت نمایید