مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام خدمت شما بنده وکالت طلاق به خانومم دادم تاریخ 97/10/10 تو سایت ثنا برام پرونده باز شده که شماره پرونده..... شما ثبت شد و زوجه تقاضای طلاق داده و در حال رسیدگی در دادگاه بدوی میباشد میخواستم بدونم چگونه است من کاری میتونم بکنم جلوگیری کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر وکالت بلاعزل در طلاق داده اید دیگر نمیتوانید مانع طلاق شوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر وکالت بلاعزل باشد خیر
البته حضرتعالی میتوانید اگرحق انتخاب وکیل دوم رادروکالتنامه اول از خودتان سلب نکرده باشید میتوانید یک وکیل دیگربه دادگاه معرفی کنید که دووکیل یعنی وکیل اول ودوم مجتمعا حق دخالت داشته باشند دراینصورت وکیل اولی نمی تواند به تنهایی پرونده طلاق راپیش ببرد