مشاوره حقوقی رایگان - خريد خودرو قولنامه ای

با سلام
من از يك شخص به صورت قولنامه ای خودرويی را خريداری كردم و قرار شد تا چند روز كارهای سند و تعويض پلاك را انجام دهد (طبق قولنامه)،‌ ولی متاسفانه بعد از چند روز شخص دومي تماس گرفت و مدعي شد كه خودرو متعلق به ايشان هست و بدون اجازه و اطلاع خودروي وي فروخته شده... ، پس از چندين بار تماس تلفني و حضوري و حتي ارسال اظهار نامه هاي قانوني،‌ بالاخره بعد از حدود يك سال از ايشان به جرم كلاهبرداري و اخاذي شكايت كردم، ولي هيچ كدام از اينها نه به تلفن جواب ميدهند و نه در آدرس هاي اعلامي هستند (تغيير آدرس دادند). چند روزي هست كه پرونده كيفري در جريان هست و از طرف ديگر مطلع شدم طرف مقابل دادخواست استرداد خودرو داده (كه هنوز به من ابلاغ نشده)
ميخواستم ببينم آيا طرف مقابل ميتونه خودرو رو از من بگيره و من بايد چكاري انجام بدم. بنده استشهاد و اظهارنامه قانوني ارسال شده و قولنامه و ... در دست دارم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودهمراه بامدارک بایک وکیل حضورا مشورت نمایید