مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه و انجام کار

با سلام
من یکسری مبل و سرویس چوب سفارش دادم توی کارگاه یک بنده خدایی که پسر عمم اونجا کار میکنه . قرار ما لفظی بود و قرار بود دو هفته ای تحویل بشه ولی بعد از گذشت پنج ماه فقط دو دست مبل تحویل شده و سرویس چوب ها تحویل نشد . من 9 میلیون به اونا دادم . 6 میلیون به پسر عمم و سه میلیون به صاحب اون تولیدی . دو دست مبل من 5 تومن قرارمون بود. بعد از گذشت این مدت جوابی نمیدن و همیشه به بهانه نداشتن پول به عقب میندازن یا کلا جواب نمیدن . حالا من چجوری میتونم رسما شکایت کنم ؟ بنظرتون سریعترین راه برای گرفتن پولم چیه ؟ اینا هم میگن بیاید یک چیزی بردارید برید و رنگش رو عوض کنیم . حالا چیکار میتونم کنم ؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام
با توجه به اینکه قرارداد کتبی ندارید با شهادت شهود طرح دعوا به الزام به انجام تعهد نمایید