مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند از سوی فروشنده خودرو

با سلام و تشکر. من حدود 2 ماه پیش خودروی پژو 405 از شخصی از طریق آگهی به مبلغ 16 میلیون خریداری نمودم که مبلغ 14 میلیون آن را نقدا پرداخت نمودم و ماشین را تحویل گرفتم و متاسفانه سند خودرو را رویت نکردم و قرار بر این شد که فردای آن روز فروشنده سند را به نامم کرده و مابقی پول را پرداخت نمایم و از آن روز به بعد، از انجام سند خودرو طفره رفته و انجام نمیدهد. ضمنا متوجه شدم خودرو شکایت دارد و دستور توقیف خودرو در مراجع میباشد. و صاحب سند شخص دیگری است که مشخصاتش در راهنمایی و رانندگی به درستی ثبت نشده و مشخصات اشتباه و جوابگو نمیباشد. و خودرو چند دست به صورت قولنامه گشته است. خواهشمند است مرا راهنمایی فرمایید. سپاسگذارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید دعوای الزام به تنظیم سندرسمی را به طرفیت ان شخص ومالک رسمی مطرح کنید