مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک ناموفق

سلام. سال 96 خودروپراید 83 خریدم تعویض پلاکم شد. بعد چند روز پیش فروختم موقع تعویض پلاک گفتن موتور تعویضی هست. پس من چطور تعویض پلاک کردم؟ الان باید چکار کنم؟ خواهش میکنم کمکم کنید. چیزی هم بلدنیستم واسه همین خوب توضیح ندادم.

پاسخ ها :

موتور تعویضی خودرو تعویض پلاک خودرو موتور خودرو تعویض پلاک در صورت تعویضی بودن موتور خودرو شرایط تعویض پلاک خودرو