مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

سلام خسته نباشید. آیا کسی که به من بدهکاره میتونه به شخصی که ازش چک گرفته و به من فرستاده بگه جلوی حسابش رو ببنده تا من نتونم پولم رو دریافت کنم؟ اگر اونا هر ادعای داشته باشن بر فرض دزدی و .... من چه جوری میتونم ثابت کنم که این چک بابت طلب من بوده و در وجه خودم صادر شده ؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .در این دعوا اون اشخاص باید ثابت کنند که چک مفقود یا سرقت شده است .چنانچه شما دارنده با حسن نیت باشید

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

دلیل را با ید مدعی
بهدادگاه ارائه کنه
چک وسیله پرداخت
است وصادرکننده باید پرداخت کنه