مشاوره حقوقی رایگان - دو روز زندان رفتن و بعد با وثیقه آزاد شدن سوء پیشینه میشود

سلام
من چندی پیش به اتهام جرایم منافی عفت برام بیست میلیون وثیقه بریدن ولی اونروز جور نشد دو روز به زندان رفتم و بعد ازاد شدم ولی تا حالا دادگاهمون تشکیل نشده و حکم معلوم نیست اگه برم سوء پیشینه بگیریم در میاد یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما هنوز محکومیت ندارید و متهم هستید و لذا سوء پیشینه ندارید در صورت محکومیت نیز چون جرم تعزیری هست در استعلامات فاقد سایقه مؤثر قید خواهد شد