مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام. دوسال من مغازه لباس زیرمو جمع کردم منتظر بودم تا همرو یکجا بفروشم. تا اینکه با اگهی این خانم در برنامه دیوار برخوردم. باهاشون تماس گرفتم و خلاصه خانمه کلاهبردار اومد اول نمونه جنس برد و بعد اومد و گفت برای همه ی جنسات مشتری دارم. خلاصه منم بدون هیچ مدرکی جنسهارو دادم اون برد. دادسرا و کلانتری هم رفتم
شکایت کردم ولی بجایی نرسید. الان باز اون خانمو پیدا کردم مغازه پوشک بچه زده. از شما کمک میخوام
من چجوری میتونم حقمو بگیرم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هر ادعایی محتاج دلیل است و شما باید با شاهد یا سند و یا اقرار و ... ادعای خودتان را ثابت کنید