مشاوره حقوقی رایگان - حق خرید و نگهداری ملک و اموال منقول برای زن ایرانی ساکن خارج از ایران که همسر غیر ایرانی دارد

سلام
همسر من ترکیه ای کانادایی هستند و ما هر دو در کانادا زندگی میکنیم. میخواستم بدانم به واسطه ازدواج من (زن) با مرد غیر ایرانی (همسرم)، حق داشتن ملک در ایران از من سلب میشود؟ ایا همچنان میتوانم دارایی های خود در ایران را صاحب باشم و به طریق عادی و قانونی اجازه خرید و فروش و.. در ایران داشته باشم؟ آیا این ازدواج هیچ حقی از من سلب نمیکند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر قانون هیچ حقی را از شما سلب نمی کند ولی باز باید بررسی شود تماس بگیرید