مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سیم کارت بدون حضور مالک

با تأیید گزارش کارشناس دادگستری مبنی بر مغایرت و تفاوت داشتن محرز امضاء و اثرانگشت مالک فروشنده و جعل امضاء و اقرار در اظهارات متهمه درصورتجلسه دادگاه بعد از کیفرخواست صادره منتج به منع تعقیب و برائت دفتر پیشخوان گردید. و تأیید گزارش مأمور بازرسی همراه اول

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام الیکم.دراولین سخن بایدتشکرکنم که درکوتاه زمان سلام بنده را الیک گفتید.
دوما اجازه میخوام زنگ بزنم خدمت تان باین خاطر که ضعف زیادی در نوشتن مشق دارم.
درآخر: شدیدا فوری و اورژانسی نیاز به مدد و یاری شما هموطن قانون دان و راه بلد داشته بلحاظ واقعا خسته از خسته شدنم.راه پله های دادسرا و دیدن و لمس کردن بی وجدانی این بظاهر آدمهای که بویی از آدمیت در ساختمان شان نمیاد.لطفا نسبت بدرخواستم بابت دنبال کردن پرونده تا تصمیمات آخر ن اجرای حکم.متشکرم وقت خوش،ایام بکام

انتقال سیم کارت بدون حضور مالک سیم کارت