مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. شوهر من بخاطر مهریه زندان بود 12روز. و در قبال آزادی ش 200عدد سکه از مهریه مو بخشیدم و رضایت دادم تا از زندان آزاد بشه. هنوز یک روز نشده آزار و اذیتاش شروع شدن چطوری میتونم بقیه مهریه مو اجرا بذارم دوباره جلبش کنم... درضمن مهریه مو قبلا از طریق دادگاه قسط بندی کردن.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما همه مهریه را اجرا نگذاشته اید با پیام که نمیشود راهنمایی کرد چون بحث طولانی است شما میتوانید تماس بگیرید تا دقیق راهنمایی شوید