مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام من سه سال پیش یه سمند از یه بنگاه دار خریدم توی شهرمون ولی پلاک ماشین مال شهر کرج بود اونم گفت برای وکالت مدارک رو بیار منم پشت گوش انداختم فک پلاک نکردم تا اینکه برای کارت سوخت گیر افتادم و کارت سوخت نداشت ماشین. حالا رفتم در بنگاه طرف بنگاه رو جمع کرده و همچنین از صاحب پلاک نه آدرس و نه شماره دارم و اون موقع هم صاحب پلاک یه وکالت نامه تام بدون تاریخ به یه شخص دیگه ای داده که اونم بدون شماره اس ولی آدرس منزل داره به در منزل اونا رفتم منزل نبود اونجا حالا من نمیدونم به چه طریقی فک پلاک کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

برعلیه فروشندگان دادخواست بده وتقاضای الزام به تنظیم سند واخذپلاک بده تابوسیله رای دادگاه مشکل حل شود