مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

با سلام بنده یک خودرو به صورت وکالت بلاعزل (تفویض وکالت که بنده سومین وکیل هستم) خریداری کرده ام زمان تعویض پلاک 2ماه بوده و به اتمام رسیده و هیچ کدام از وکلای قبلی تعویض پلاک نکرده بودند حالا با موکل تماس میگیرم و ایشان برای تعویض پلاک همکاری نمیکنند چکار باید بکنم مدارک بنده شامل برگ سبز خودرو -وکالت بلاعزل-وقولنامه دست نویس با وکیل دوم که من از ایشون خریدم -متاسفانه قولنامه از موکل ندارم و به دست من نرسیده آیا حتمن اونهم لازمه چون بعید میدونم همکاری کنند با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

برعلیه همه فروشندگان ‌خریداران قبل ازخودت دادخواست الزام به تنظیم سندوفک پلاک بده