مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

من از دو دختر شاکی هستم‌ برای این که بی دلیل به من حمله کردن و منو کتک زدن من هم شاهد دارم هم نامه پزشک قانونی رو دیه من 5 درصد از دیه کامله
وقتی من پرونده رو دیدم ادعای اونا دروغ بود
سوال من اینه که میتونم دیه رو بگیرم ولی رضایت ندم ؟؟

پاسخ ها :

حسينعلي  احمدي كتايونچه

حسينعلي احمدي كتايونچه :

استان :

سلام وقتی دادگاه رای صادر میکنه و رای قطعی میشه اگر مفاد رای توسط متهمین اجرا بشه نیاز به رضایت شما نداره اما اگر متهم نتونه مفاد رای رو اجرا کنه حتما نیاز ب رضایت داره