مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام و احترام
بنده در تاریخ 97/05/08 که مصادف با ماه ذی القعده می باشد تصادف کرده که هر دو نی ساق پای راستم شکسته و در حال حاضر در پای بنده پلاتین موجود است.
طی این هفته گذشته پرونده من از پزشکی قانونی به دادسرا ارجاع داده شده است.
خواهشمندم دیه اینجانب را محاسبه و تاریخ نهایی آن را اعلام کنید و آیا ماه حرام تاثیری بر دیه بنده دارد یا خیر؟
و لازم به ذکر است من در پزشکی قانونی از ویزیت مجدد دکتر متخصص امتناع ورزیده و به گفته خود درمان را خاتمه داده ام.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام تعیین میزان دیه بستگی به رویت نظریه پزشکی قانونی دارد.ماههای حرام در خصوص فوت است