مشاوره حقوقی رایگان - آیا ایشان شهید محسوب میشود یا دیه به ایشان تعلق میگیرد

سلام، دایی من پاسدار رسمی سپاه بود، سال 61 در هنگام نگهبانی اسلحه مسلح تحویل او داده شد هنگام بستن بند پوتین دستش با ماشه برخورد تیر به ریه اصابت چیه شهادت میرسه البته خودش از مسلح بودن بی خبر بود بطور ناخداگاه این اتفاق افتاد، ایشان را در گلزار شهدا دفن میکنن، بعد از چند وقت بنیاد شهید پرونده او را راکد و او را متوفی سپاه مینامد، از یک طرف مادر وی چون از شوهر مرحومش مستمری بگیر بود نه سپاه نه بنیاد دیگر هیچ چیزی به او پرداخت نکردن، حالا آیا با مدارکی داریم و تاییدیه شهادتش که سپاه تایید کرده آیا امید است که یک بار دیگر وی را شهید یا حداقل دیه ای به مادرش تعلق گیرد، ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ایشان می تواند بر علیه سپاه ونگهبان قبلی به میزان درصد تقصیری که کارشناس رسمی دادگستری اعلام خواهد کرد مطالبه دیه نماید.یاالله