مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با سلام من درخواست افزایش نفقه فرزندانم را داده ام که کارشناس مبلغ نهصد و پنجاه هزارتومان برای دوفرزندم تعیین کرده. همسر سابقم بیکار و هیچ نوع دارایی ندارد و فقط حقوق بیمه بیکاری دارد که ماهیانه مبلغ سیصد و‌ پنجاه هزار تومان بابت مهریه به من میدهد و خودش نیز ازدواج مجدد داشته و یک فرزند دارد ایا با این شرایط دادگاه به درخواست من اهمیت میدهد؟ و مبلغ نهصد و پنجاه هزار نفقه برای دو فرزندم را میپذیرد؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .در هر صورت اگر نظریه کارشناسی قطعی شود دادگاه بر اساس آن رای صادر میکند